Мешканців Харківщини попередили: що відбуватиметься

Мешканців закликають бути обережними та зберігати спокій

Сьогодні, 18 червня, з 09:00 до 17:00 будуть проводитись планові стрільби у межах міста Балаклія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Якщо чуєте в окрузі міста Балаклії постріли, не панікуйте. Жителів закликаємо зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки", – зазначають у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові почнуть переробляти бетон, якого через обстріли накопичилося тонни

КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримує техніку від японського уряду, чиї інтереси представляє компанія "JICA". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Зокрема, підприємству передали першу одиницю комплексу для переробки бетону. Також очікується надходження ще двох подрібнювачів. Для персоналу проведуть навчання, після чого фахівці почнуть роботу з відходами бетону.

Читайте також: Голова Харківської облради не показала у декларації польський бізнес чоловіка

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко в своїй декларації не вказала, що її чоловік володіє фірмою у Польщі. Такий висновок зробив харківський журналіст Павло Федосенко, аналізуючи дані з відкритих реєстрів.

Журналіст також посилається на екс-нардепа Ігоря Мосійчука, який повідомив, що в Віталія Луценка ще є Karta Stalego Pobytu (посвідка на постійне проживання).

У Харкові відбудуться зміни у транспорті

Рух тролейбусів на пр. Індустріальному та пр. Олександрівському, на ділянці від вул. Ощепкова до вул. 12 Квітня (в напрямку вул. 12 Квітня), буде припинений з 10:00 до 14:00 18 та 19 червня.

Також буде обмежений рух транспорту на пр. Індустріальному, на ділянці від вул. Біблика до пр. Героїв Харкова (в напрямку пр. Героїв Харкова). Рух транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.

І рух трамваїв на Салтівському шосе та у пров. Салтівському буде припинений з 10:00 до 16:00 18 та 19 червня. Як курсуватиме транспорт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться