Що відбувається з ринками у Харкові

Які ринки працюють у Харкові та чи є дефіцит товарів

З початку активних бойових дій у Харкові було зруйновано або пошкоджено 20 ринків, з них 18 уже почали працювати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Торговельні майданчики на вул. Леся Сердюка (Північна Салтівка) та на вул. Академіка Вальтера (П’ятихатки) зруйновані та  тимчасово не функціонують.

Станом на сьогодні загалом працює 48 ринків та торговельних майданчиків у всіх районах міста. Крім того, на деяких ринках функціонують заклади харчування, підприємства побутового обслуговування населення, гостьові автостоянки. З метою реалізації сільськогосподарської продукції організовані торговельні місця, які на пільгових умовах надаються соціально незахищеним громадянам.

Завдяки розвитку сфери торгівлі в місті відсутній дефіцит на всі види товарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора в поліцію Харкова заявила 39-річна жінка щодо зникнення її 13-річної доньки. Дівчина втекла з дому, залишивши записку з текстом, щоб її не шукали.

Ювенальні поліцейські спільно із працівниками відділу карного розшуку Харківського районного управління поліції № 1 оперативно встановили місце перебування неповнолітньої.

3 підлітком та її матірʼю правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Читайте також: Здавав позиції ЗСУ через "подругу-журналістку" з чату знайомств: судитимуть мешканця Дергачів

У травні 2024 року безробітний мешканець міста Дергачі у чаті знайомств у месенджері почав спілкувалися з громадянкою рф.

"Журналістка" почала "романтичне спілкування" з чоловіком, а він, у свою чергу, збирав та передавав їй місця дислокації українських військових та техніки у Дергачах.

Що загрожує мешканцю Харківщини – читайте за посиланням.

Родини з дітьми Дергачівської громади, які не встигли зареєструватися на фінансову допомогу від благодійного фонду "Мирне небо Харкова" протягом травня та червня, зможуть оформити її зараз. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі". Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться