У харківській поліції опинилися 36 людей: що сталося

Людей доставляють для перевірки до територіальних підрозділів

1248 викликів упродовж доби отримали працівники харківської поліції. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 36 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3 тисячі транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 9 громадян отримали травми.

У місті Мерефа працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора в поліцію Харкова заявила 39-річна жінка щодо зникнення її 13-річної доньки. Дівчина втекла з дому, залишивши записку з текстом, щоб її не шукали.

Ювенальні поліцейські спільно із працівниками відділу карного розшуку Харківського районного управління поліції № 1 оперативно встановили місце перебування неповнолітньої.

3 підлітком та її матірʼю правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Читайте також: Родини з дітьми Дергачівської громади, які не встигли зареєструватися на фінансову допомогу від благодійного фонду "Мирне небо Харкова" протягом травня та червня, зможуть оформити її зараз. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі". Як зареєструватися читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться