Мешканців громади на Харківщині попередили: зберігайте спокій

У громаді на Харківщині можуть бути чутні звук пострілів

Мешканців міста Балаклія попередили про гучні звуки, які може бути чутно на території громади. Про це написали у Балаклійській МВА, інформує портал "Коментарі".

"Якщо чуєте в окрузі міста Балаклії постріли, не панікуйте, сьогодні, 21 червня, з 09:00 до 18:00 будуть проводитись планові стрільби.

Жителів закликаємо зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки", – зазначили у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На пляжах Харківщини поліція проводить рейди: що на контролі

Ювенальні поліцейські провели профілактичний рейд на пляжі Близнюківської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції харківської області.

Ювенальний поліцейський зауважив, що навіть якщо діти добре плавають, вони повинні постійно бути обережними, дисциплінованими і суворо дотримуватись правил, які є запорукою безпеки життя.

Читайте також: Мешканці Харківщини можуть першими отримати газ у балонах для зими Обговорення відповідного експериментального проєкту проходило в межах спеціальної наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Ситуація напружена: на одному з напрямків Харківщини окупанти активно атакують

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Сили оборони продовжують рішуче протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України, спрямовують зусилля на зрив виконання окупантами планів наступу. Про це у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень. Російський агресор намагається використати перевагу в живій силі, техніці та підтримку з повітря. На Харківському напрямку російські окупанти тричі за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районі Вовчанська, Липців і Тихого. Усі ворожі атаки були безуспішними.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться