На Харківщині роздадуть гуманітарні набори: хто отримає

Мешканці Харківської області отримають гігієнічні набори від міжнародників

Міжнародні партнери передали 16 000 гігієнічних наборів на потреби евакуйованих жителів Харківщини. Про це повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, інформує портал "Коментарі".

Масштабну партію гуманітарної допомоги вдалося отримати завдяки плідній співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Віцепрем’єр-міністерки ‒ Міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук та Механізму цивільного захисту Європейського Союзу.

"Впродовж поточного тижня волонтери благодійного фонду "Мирне небо Харкова" розвезуть гігієнічні набори по місцям компактного розташування та роздадуть евакуйованим з прикордоння нашої області. Допомогу також отримають соціально вразливі верстви населення регіону", - зазначив Євген Іванов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                 

Як зараз виглядає Екопарк у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

23 червня внаслідок обстрілу Харкова КАБами, зазнав руйнувань і харківський Екопарк. Через авіаційні удари лякаються і гинуть лані, які не потрапляють навіть під прямий обстріл. Про це повідомив засновник Екопарку Олександр Фельдман у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Він повідомив, що майже два роки в Екопарку відновлювали все те, що було знищено в перші півроку повномасштабного вторгнення. Відбудували вже дуже багато, повернули додому частину тварин. Тепер знову доводиться евакуювати тварин. Як зараз виглядає Екопарк після обстрілу – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться