У Харкові відбудуться зміни у русі транспорту

У Харкові завтра тимчасово припинять рух транспорту на деяких вулицях

Рух трамваїв на вул. Шевченка та вул. Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола "Журавлівський гідропарк" до вул. Академіка Павлова, буде припинений з 9:30 до 15:30 27 червня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так: 

№16 і 16А: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Основ'янському районі продовжують працювати три пункти видачі гарячого харчування.

Їхніми послугами користуються переважно самотні літні люди, внутрішньо переміщені особи, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Щодня, з 11:00 до 14:00, крім неділі, кухарі готують і видають понад 2,7 тисяч комплексних обідів. Де ще видають гаряче харчування – дивіться за посиланням.

Читайте також: У Харкові черговий скандал з ТЦК: у відомстві дали коментар

У соціальних мережах поширюється відео, на якому зафіксовано частину  ситуації за участі групи оповіщення та громадянина. Інцидент  стався сьогодні, 26 червня, у місті Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського ОТЦК та СП.

Під час планових заходів співробітник Національної поліції, який разом з військовослужбовцями Збройних Сил України входить до складу групи оповіщення, зупинив громадянина для перевірки документів, які підтверджують особу  та перевірили облікові дані.

"Це є стандартною процедурою, передбаченою законом. Громадянин, який  перебував у розшуку, намагався відмовитись від виконання законних вимог", – зазначили в ОТЦК. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться