У Харкові заборонять рух транспорту: причини

Ремонтні роботи планують завершити до 16 серпня

Рух транспорту у пров. Євгена Чикаленка, на ділянці від Гімназійної набережної до будинку №3 у пров. Євгена Чикаленка, заборонений до 18:00 16 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з технічного переоснащення магістральної теплової мережі.

Об’їхати закриту ділянку можна Гімназійною набережною, вул. Руставелі, пр. Героїв Харкова, пл. Героїв Небесної Сотні та іншими прилеглими вулицями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти просунулися на Харківщині – DeepState та Інститутвивчення війни

Аналітики проєкту DeepState оновили карту бойових дій, в уточненні до якої зазначили про просування ворога біля Стельмахівки Харківської області, Макіївки Луганської області, Євгенівки та Невельського Донецької області. Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за 1 липня також повідомив, що армія РФ увійшла на східну околицю села Стельмахівка, тим не менш аналітики спростовують заяви російських “військкорів” та МО РФ про великі успіхи в цій частині фронту.

Що саме пишуть російські пропагандисти – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині горіло хлібне поле (ФОТО)

Сьогодні, 1 липня близько 16:00 ворог завдав удару по стиглому пшеничному лану поблизу с. Карасівка Золочівської громади Харківської області, навмисно намагаючись знищити майбутній врожай. Трапилась пожежа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться