Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

Обмеження ведені через спекотну погоду

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Транспорт з фактичною вагою понад 24 тони та навантаженням на вісь більше ніж 7 тон заборонено рухатися при температурі повітря вище 28°C.

Для перечікування спекотного періоду водії можуть скористатися майданчиками для тимчасової стоянки у смугах відведення автодоріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

"Просимо всіх водіїв вантажних автомобілів врахувати цю інформацію при плануванні маршруту руху. Дотримуйтеся ПДР та керуйте відповідально", – йдеться у повідомленні патрульних.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шість собак та 20 котів у двох спеціалізованих автобусах перевезли до Львівського центру порятунку тварин зі Старосалтівської та Вовчанської громад. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом із волонтерами благодійного фонду "Домівка врятованих тварин" вивезли з території прифронтових Старосалтівської та Вовчанської громад Харківської області тварин, що залишилися без нагляду.

Що далі буде з тваринами – читайте за посиланням.

Читайте також: 30 військовослужбовців, які відзначились у боях на Харківському та Бахмутському напрямках, отримали нагороди від генерал-полковника Олександра Сирського. А саме, Золотий Хрест, Срібний Хрест та відзнаки Міністерства оборони України: медалі "За сприяння Збройним Силам України", "Захиснику України", "За сприяння обороні" та нагрудні знаки "Знак пошани". Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, інформує портал "Коментарі". Фото з нагородження – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться