У Харкові буде заборонено рух вулицями: подробиці

Це пов’язано з ремонтними роботами на мережах

Рух тролейбусів на вул. Валентинівській та вул. Барабашова буде припинений з 10:00 до 15:00 4 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом контактної мережі.

У цей період тролейбуси №34 та 56 не курсуватимуть.

Читайте також: Харківська поліція затримала 30 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині проєктують укриття вдвічі дорожче, ніж школу в Харкові – ХАЦ

Відділ освіти Валківської міськради оголосив торги на проєкт будівництва протирадіаційного укриття для Шарівського ліцею. Очікувана вартість проєктних робіт становить 2,6 млн грн, що вдвічі дорожче, ніж вартість проєктних робіт першої “підземної” школи у Харкові.

У Харкові квартиру вартістю у півмільйона забрали у власність громади

Після смерті власниці у квітні 2020 року, за відсутності спадкоємців, вказана нерухомість підлягала переходу у власність Харківської міської територіальної громади за правилами відумерлої спадщини, відповідно до ст. 1277 ЦК України. Вартість вказаної квартири складає понад півмійльона гривень. Якою була схема шахраїв – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться