Мешканців Харківщини попередили: що буде відбуватися

Місцевих жителів закликали зберігати спокій

На Харківщині триває розмінування. Через це місцеві мешканці можуть чути звуки вибухів. Людей закликали зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

Так, за інформацією Харківської ОВА, сьогодні в районі села Іванівка Чкаловської громади Чугуївського району з 8:00 до 12:00 включно відбуватиметься контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові буде заборонено рух вулицями: подробиці

Рух тролейбусів на вул. Валентинівській та вул. Барабашова буде припинений з 10:00 до 15:00 4 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Який саме транспорт та за яких умов має скористатися майданчиками для тимчасової стоянки у смугах відведення автодоріг та біля об’єктів дорожнього сервісу – читайте за посиланням.

Харків отримав додаткові кошти: на що збільшили видатки бюджету

Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік. Відповідне рішення було ухвалене 2 липня на позачерговій сесії міськради, інформує портал "Коментарі".

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, це обумовлено наданням Харкову міжбюджетних трансфертів.

У Харкові були збільшені видатки на децентралізацію системи комунальної теплоенергетики та підготовку систем опалення і водопостачання до зимового періоду, проведення аварійно-відновлювальних робіт у багатоповерхових житлових будинках та на об’єктах соціально-культурного призначення, надання допомоги військовим частинам та спеціальним органам з правоохоронними функціями. Скільки мільйонів на це готові витратити у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться