Дітей з Харківщини відправляють на відпочинок: подробиці

Ще 100 дітей з Харківщини вирушили на відпочинок до Івано-Франківщини

Цього разу в подорож поїхали діти із Богодухівського, Чугуївського, Красноградського, Харківського районів та міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Програма перебування в дитячому таборі "Радість" Івано-Франківської області розрахована на 4 тижні. Впродовж цього періоду сто дітей з Харківщини відпочиватимуть, проходитимуть програму з оздоровлення, відвідуватимуть екскурсії та культурні заходи.

"Відправляємо на другу зміну масштабну групу дітей з Харківської області, зокрема дітей-сиріт, учасників бойових дій, загиблих Захисників і Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб. Така ініціатива корисна для дітей та позитивно впливає на їх ментальне здоров’я", - зазначила заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська.

Виїзд на відпочинок відбувся за фінансування СОС "Дитячі Містечка в Україні", сприяння БФ "Координаційний гуманітарний центр" та АТ "Укрзалізниця" які забезпечили логістику.

Нагадаємо, з відпочинку в Івано-Франківській області повернулися 100 дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові буде заборонено рух вулицями: подробиці

Рух тролейбусів на вул. Валентинівській та вул. Барабашова буде припинений з 10:00 до 15:00 4 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині ворог зміг просунутися на кордоні з росією

Сьогодні аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у поясненні до якої повідомили, що ворог міг просунутися в одному з населених пунктів, що на кордоні з росією. Нагадаємо, що 27 червня DeepState повідомляв, що туди заходила ворожа ДРГ, проте зранку 28 червня вона відступила. "Бійці ДПСУ відновили положення. На жаль, вчора один прикордонник загинув, ворог ще й замінував його тіло", – зазначили у DeepState. Де саме є просування ворога та як виглядає мапа – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться