На Харківщині ворог зміг просунутися на кордоні з росією

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій

Сьогодні аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у поясненні до якої повідомили, що ворог міг просунутися у Сотницькому Козачку, що на кордоні з росією.

Нагадаємо, що 27 червня DeepState повідомляв, що в Сотницький Козачок, заходила ворожа ДРГ, проте зранку 28 червня вона відступила.

"Бійці ДПСУ відновили положення. На жаль, вчора один прикордонник загинув, ворог ще й замінував його тіло", – зазначили у DeepState. За даними Генштабу, тоді на Харківському напрямку три штурмові дії ворога в районах Вовчанська, Липців та Сотницького Козачка успіху не мали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові буде заборонено рух вулицями: подробиці

Рух тролейбусів на вул. Валентинівській та вул. Барабашова буде припинений з 10:00 до 15:00 4 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Який саме транспорт та за яких умов має скористатися майданчиками для тимчасової стоянки у смугах відведення автодоріг та біля об’єктів дорожнього сервісу – читайте за посиланням.

Харків отримав додаткові кошти: на що збільшили видатки бюджету

Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік. Відповідне рішення було ухвалене 2 липня на позачерговій сесії міськради, інформує портал "Коментарі".

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, це обумовлено наданням Харкову міжбюджетних трансфертів.

У Харкові були збільшені видатки на децентралізацію системи комунальної теплоенергетики та підготовку систем опалення і водопостачання до зимового періоду, проведення аварійно-відновлювальних робіт у багатоповерхових житлових будинках та на об’єктах соціально-культурного призначення, надання допомоги військовим частинам та спеціальним органам з правоохоронними функціями. Скільки мільйонів на це готові витратити у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться