У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

До Липецької громади відкрили проїзд, але з правилами

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Прийом заявок на проїзд здійснюється з понеділка по п'ятницю. В заявці вказувати:

- дату поїздки;

- марку авто, державний номер;

- кількість відвідувачів ( ПІБ, адреса проживання, телефон кожного).

З собою мати оригінал паспорту з реєстрацією в населеному пункті.

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Нагадаємо, що з 25.06.2024 року було призупинено проїзд до населених пунктів Борщова, Слобожанське та Липці. Про це повідомили у Липецькій сільській військовій адміністрації, інформує портал "Коментарі". Це пов’язано із постійними ворожими обстрілами, а також з високою мінною небезпекою, через що 24 червня сталася трагедія, та загинуло подружжя, які пересувалися автомобілем та натрапили на протитанкову міну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова "штурмували" хлібне поле в бік Угорщини

3 липня опівдні прикордонники затримали групу чоловіків з восьми різних областей України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України. Під час моніторингу ділянки відповідальності прикордонний наряд побачив осіб, які, долаючи пшеничне поле, прямували в бік кордону з Угорщиною.

Загалом було затримано 10 чоловіків, двоє з них намагалися втекти.

Наразі відомо, що троє із затриманих є жителями Закарпаття, решта - жителі Полтавщини, Житомирщини, Вінниччини, Запоріжжя та міст Харків, Київ і Дніпро.

Скільки заплатили чоловіки за таку "подорож" та що їм за це буде – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться