У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Через ремонтні роботи у Харкові перекриють рух

Рух тролейбусів на пр. Ювілейному, на ділянці від розворотного кола "602-й мікрорайон" до вул. Гвардійців-Широнінців, буде припинений з 10:00 до 15:00 5 липня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом контактної мережі.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так: 

№19: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Байрона - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - розворотне коло "Ст. м. "Академіка Барабашова";

№20: розворотне коло "Ст. м. "Захисників України" - вул. Олега Громадського - пр. Героїв Харкова - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - розворотне коло "Ст. м. "Академіка Барабашова";

№24: не курсує. 

На період припинення руху тролейбусів курсуватиме тимчасовий автобус №24: ст. м. "Академіка Барабашова" - пр. Ювілейний - 602-й мікрорайон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте також: Мешканці Харкова "штурмували" хлібне поле в бік Угорщини

3 липня опівдні прикордонники затримали групу чоловіків з восьми різних областей України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України. Під час моніторингу ділянки відповідальності прикордонний наряд побачив осіб, які, долаючи пшеничне поле, прямували в бік кордону з Угорщиною.

Загалом було затримано 10 чоловіків, двоє з них намагалися втекти.

Наразі відомо, що троє із затриманих є жителями Закарпаття, решта - жителі Полтавщини, Житомирщини, Вінниччини, Запоріжжя та міст Харків, Київ і Дніпро.

Скільки заплатили чоловіки за таку "подорож" та що їм за це буде – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться