На Харківщині реєструватимуть на грошову допомогу

Батьки неповнолітніх дітей, які зараз проживають в селищі Борова, можуть реєструватися на виплати

Протягом 11 та 12 липня 2024 року проводитиметься реєстрація на отримання грошової допомоги для родин з дітьми віком від 0 до 17 років включно, які фактично мешкають на території селища Борова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Реєстрація здійснюватиметься у приміщенні Фізкультурно-оздоровчого комплексу з 08:00 до 12:00.

Для реєстрації при собі необхідно мати оригінали документів: паспорти та ІПН батьків дитини, свідоцтво про народження дитини та роздруковані реквізити банку особи, яка реєструється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям Харківщини можна не платити за газ: чи правда це

У соціальних мережах активно поширюються повідомлення, що українцям з Харківщини, Сумщини та Донеччини нібито скасували плату за газ. У Харківській філії "Газмережі" звертають увагу абонентів: ця інформація викривлена.

"Ми дякуємо всім клієнтам, які відповідально сплачують за послуги доставки "блакитного палива". Ваші кошти дозволяють нам оперативно "реанімувати" мережі після ворожих обстрілів і продовжувати розподіляти газ до ваших осель", – написали у газовій компанії.

Зазначимо, що ця "клікбейтна" новина почала поширюватися з відомого українського телеграм-каналу, яку швидко "підхопили" інші пабліки. Насправді, портал "Коментарі" раніше писав про те, що мешканці Харківщини можуть першими отримати газ у балонах для зими.

Читайте також: Понад 40 тисяч домівок мають забезпечити безкоштовним газом на Харківщині

"Наразі потреба у скрапленому газі для області вже сформована. Цю роботу ми провели спільно з районними військовими адміністраціями та очільниками громад. На сьогодні запит на паливо мають близько 40 тисяч домоволодінь. Наше головне завдання – забезпечити логістику й організувати доставку скрапленого газу. Хочу подякувати пані Ірині Верещук за особисту комунікацію та напрацювання, які в нас є. А також за увагу до Харківської області", – сказав Олег Синєгубов на спільному брифінгу з Іриною Верещук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться