До Харкова повертаються мешканці: що роблять комунальники

Комунальники допомагають мешканцям повернути блага цивілізації

Бригади дільниці Київського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" замінили понад 1,7 км комунікацій у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

За словами начальника дільниці Віктора Маслова, фахівці також щодня опрацьовують близько 50 заявок харків'ян.

"Підключаємо послуги мешканцям, які повертаються до своїх квартир. На особливому контролі - будинки на вул. Наталії Ужвій та вул. Метробудівників. Крім того, працівники вже завершили комплексний ремонт систем водопостачання у багатоповерхівках на вул. Астрономічній, вул. Харківській, вул. Гвардійців-Широнінців та замінили каналізаційні трубопроводи на вул. Валентинівській, вул. Нескорених (вул. Героїв Праці) та ін.", - зазначив Віктор Маслов.

Загалом у Харкові за минулий тиждень комунальники завершили капітальні ремонти комунікацій у семи будинках, ще в десяти роботи тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові почастішали крадіжки обладнання тепломереж

Перед початком опалювального сезону почастішали випадки крадіжок обладнання КП "Харківські теплові мережі". Здебільшого зловмисники крадуть лічильники тепла, встановлені у підвалах багатоповерхівок. Щоб отримати кілька сотень гривень, вони розбирають високотехнологічне обладнання, чим псують прилад вартістю 25 тис. грн.

Зокрема, в Індустріальному районі зловмисник залишив без приладів обліку одразу шість будинків. За словами заступника начальника служби безпеки та режиму КП "ХТМ" Артема Коваленка, збитки, завдані підприємству внаслідок цієї крадіжки, склали понад 150 тис. грн. Подібні випадки були зафіксовані і в інших районах. Особи всіх зловмисників вже встановлені.

Що буде крадіям – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться