«Ворог не відмовився від загарбницьких планів» – Олег Синєгубов

Ворог продовжує тероризувати беззбройних жителів Харківщини

У ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в області, інформує портал "Коментарі".

Сьогодні зранку в центральній частині Куп'янська, під час видачі гуманітарної допомоги, внаслідок влучання ворожого дрону постраждав 64-річний чоловік. Він госпіталізований.

З огляду на безпекову ситуацію обмежили рух цивільного транспорту по центральній вулиці міста, повідомив голова ХОВА.

Також росіяни обстріляли с. Кругляківка Купʼянського району. Пошкоджені житлові будинки. Постраждав 45-річний чоловік.

"Загалом змін у військовій ситуації на Харківщині наразі не спостерігаємо. Однак ми повністю розуміємо, що ворог не відмовився від своїх загарбницьких планів.

Попри операцію українських військових у Курській області, окупанти не полишають "хворобливих ідей" щодо просування вглиб території Харківщини", – сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що певне переміщення ворожих військ з Харківщини у напрямку Курської області спостерігається, але це переважно резерви.

Також за минулу добу з визначених районів області евакуйовано 58 людей: 39 дорослих та 19 дітей.

"Фіксуємо значну кількість лісових пожеж, зокрема у Балаклійському лісництві — ворог навмисно знищує лісові насадження", – зазначив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові частково не буде газу: адреси

Завтра, 15 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газових мережах у Київському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання споживачам.

Споживачів просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами. Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться