У Харкові оголосили про зміни у русі транспорту

Через ремонт трамвайних колій є ускладнення руху в Харкові

Рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського в напрямку вул. Москалівської, буде припинений з 9:30 до 16:00 17 серпня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей період трамвай №27 курсуватиме так: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Нескорених – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська –  розворотне коло "Новожанове";

у зворотному напрямку - за своїм основним маршрутом.

Також у цей період курсуватиме тимчасовий автобус №2: вул. Власенка, 3 – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – вул. Олега Громадського – ст. м. "Захисників України".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові підприємцям загрожують штрафи: чим вони заважають містянам

У серпні КП "КВПВ" продовжило готувати спецтранспорт, обладнання та території автопарків до роботи в осінньо-зимовий період. Також була активізована робота з виявлення підприємців-порушників, які скидають виробничі відходи в контейнери-бункери без укладених договорів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Комплекс з вивозу побутових відходів".

"Разом з харків'янами ми виявляємо таких порушників, збираємо докази для притягнення їх до адміністративної відповідальності та отримання компенсації завданих екологічних збитків. Для уникнення таких ситуацій необхідно укласти договір про надання послуг з управління побутовими відходами та оплатити послуги. Бо лише завдяки своєчасній оплаті підприємство має можливість виконувати свої функції якісно та в повному обсязі", - наголосив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

На підприємстві повідомили, в результаті таких дій підприємців, харків’яни, які оплачують послуги КП, вимушені складати відходи не в контейнери-бункери, а поряд з ними.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться