Бійці «Шквалу», що відбивали окупантів біля Вовчанська, отримали нагороди

Бійці брали участь у виконанні складних бойових завдань на Бахмутському, Вовчанському напрямках та Серебрянському лісі

Понад 50 бійців "Шквалу", які стримували навалу російських окупантів на Вовчанському напрямку, отримали нагороди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Прикордонників нагородили відзнаками Президента України "За оборону України", відзнаками ім. Короля Данила Галицького, медалями "Ветеран служби", відомчими відзнаками "За мужність в охороні кордону" та "Відмінний прикордонник", а також грамотами від начальника Західного регіонального управління, начальника 7 прикордонного Карпатського загону.

Начальник 7 прикордонного загону полковник Олег Трофіменко у зверненні відзначив неоціненний щоденний вклад прикордонників під час захисту української держави та подякував кожному за силу та мужність, яку вони при цьому проявляють.

Нагадаємо, прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону комендатури швидкого реагування "Шквал" є досвідченими військовими. Вони брали участь у виконанні складних бойових завдань на Бахмутському, Вовчанському напрямках та Серебрянському лісі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Просування окупантів та наступ в бік Лозової: що робиться на Харківщині

Російські війська нещодавно просунулися в районі Куп'янська і Сватового на тлі російських наступальних операцій, що продовжуються, вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 19 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на зведення Інституту вивчення війни за 19 серпня.

Повідомляється, що російські сили просунулися на північ від Харкова. Російський блогер заявив 18 серпня, що російські сили просунулися на південь від Глибокого (на північ від Харкова), але ISW також не виявив підтвердження цієї заяви.

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті зафіксовано 158 бойових зіткнень. На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу добігла чотирнадцяти. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Глушківки,  Стельмахівки, Кругляківки, Синьківки, Андріївки та у бік Лозової.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться