Комунальники Харкова зможуть краще переробляти бетон, який залишається після «прильотів»

Від Японії харківські комунальники отримали важливу техніку

КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало повний комплект сучасної техніки для роботи з відходами руйнації від Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До Харкова передали два подрібнювачі для переробки бетону, сито для отримання необхідної фракції подрібненого матеріалу, а також навантажувальну техніку та обладнання для розбирання та сортування пошкоджених будівель. Використовувати нове обладнання планують вже у вересні. 

Як зазначили на підприємстві, така допомога дозволить суттєво зменшити обсяги накопичених відходів, які утворилися внаслідок ворожих обстрілів міста з 2022 року. Зараз до переробки готові майже 16 тисяч тонн таких відходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До Харкова повертаються мешканці: що роблять комунальники

Бригади дільниці Київського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" замінили понад 1,7 км комунікацій у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

За словами начальника дільниці Віктора Маслова, фахівці також щодня опрацьовують близько 50 заявок харків'ян.

"Підключаємо послуги мешканцям, які повертаються до своїх квартир. На особливому контролі - будинки на вул. Наталії Ужвій та вул. Метробудівників. Крім того, працівники вже завершили комплексний ремонт систем водопостачання у багатоповерхівках на вул. Астрономічній, вул. Харківській, вул. Гвардійців-Широнінців та замінили каналізаційні трубопроводи на вул. Валентинівській, вул. Нескорених (вул. Героїв Праці) та ін.", - зазначив Віктор Маслов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться