У Харкові перекриють рух транспорту: що відбувається

У понеділок вранці перекриють рух деякими вулицями

Рух транспорту на вул. Мистецтв, на ділянці від пров. Каплунівського до вул. Кирпичова, та по вул. Кирпичова, на ділянці від вул. Мистецтв до вул. Багалія, буде заборонений з 7:00 до 9:00 26 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням СКП "Харківзеленбуд" робіт зі знесення дерева на вул. Кирпичова.

Об’їхати закриту ділянку можна буде прилеглими вулицями Багалія, Григорії Сковороди та ін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов звернувся до ХОВА та обленерго з проханням не вимикати світло у Харкові

Міський голова Ігор Терехов звернувся до начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та АТ "Харківобленерго" з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер зазначив, що вже два з половиною роки Харків знаходиться у прифронтовій зоні і постійно потерпає від збройної агресії рф. За цей час у місті внаслідок бомбардувань, ракетних атак, обстрілів були пошкоджені і зруйновані тисячі житлових будинків.

Разом з тим, зазначив мер, через постійний терор з боку країни-агресора харків’яни зазнають чимало побутових незручностей, пов’язаних з неможливістю надання їм комунальних послуг у повному обсязі, необхідністю відновлювати житло тощо.

Читайте також: Комунальники Харкова зможуть краще переробляти бетон, який залишається після "прильотів"

КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало повний комплект сучасної техніки для роботи з відходами руйнації від Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До Харкова передали два подрібнювачі для переробки бетону, сито для отримання необхідної фракції подрібненого матеріалу, а також навантажувальну техніку та обладнання для розбирання та сортування пошкоджених будівель. Використовувати нове обладнання планують вже у вересні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться