У Харкові замінили державний прапор на флагштоці: причина

У місті на додачу ще й дуже сильний вітер

Через погіршення погодних умов та сильний вітер співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста на менший. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Нагадаємо, що раніше через непогоду державний прапор на найвищому флагштоці в Харкові неодноразово рвався, тому, щоб його зберегти, на час негоди піднімають стяг, менший за розміром.

Синоптики раніше попереджали про несприятливі погодні умови, сильний вітер, а також ожеледицю на дорогах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нагадаємо, що небезпечна для водіїв погода буде у Харкові та області весь тиждень. Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував прогноз погоди в Харкові та Харківській області з 6 по 10 лютого, повідомляє портал "Коментарі".

Так, у ці дні харків’ян очікують опади у вигляді мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, через те, що вночі будуть морози, а в день плюсова температура. На дорогах утворюватиметься ожеледь. Крім цього, вітер буде змінних напрямків, і досить сильний.

Детальну інформацію про погоду на кожен день – читайте за посиланням.

Раніше на Харківщині відзначили День бабака у двадцятий раз. Бабак Тимко ІІІ не побачив тіні. На Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари.

"Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути тільки українською", — розповів доглядач бабака Володимир Ронкін. Коли ж бабак спрогнозував в весну – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться