По Харкову та області оголосили жовтий рівень небезпечності: подробиці

Мешканців області та Харкова завтра чекають небезпечні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 7 лютого опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Так, завтра по області та місту очікуються: вночі та вдень ожеледь, на дорогах ожеледиця; вдень пориви південно-західного вітру, 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

picture


Нагадаємо, що небезпечна для водіїв погода буде у Харкові та області весь тиждень.

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував прогноз погоди в Харкові та Харківській області з 6 по 10 лютого, повідомляє портал "Коментарі". Так, у ці дні харків’ян очікують опади у вигляді мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, через те, що вночі будуть морози, а в день плюсова температура. На дорогах утворюватиметься ожеледь. Крім цього, вітер буде змінних напрямків, і досить сильний.

Детальну інформацію про погоду на кожен день – читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники показали відео розбору завалів будівлі готелю на Харківщині

Внаслідок ракетного удару по готелю в Золочеві загинуло немовля, його мати в хірургії

Рятувальники ДСНС опублікували відео аварійно-рятувальної операції у селищі Золочів Богодухівського району, куди вночі російські військові скинули дві ракети С-300. Влучання сталися у готель, врятовано три жінки, загинуло двомісячне немовля.

Пацієнтки 39 та 28 років знаходяться в травматологічному відділенні із переламами кінцівок. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

21-річня жінка, мати загиблого хлопчика, у стані середньої важкості перебуває в хірургії.

Наразі лікарі проводять усі необхідні обстеження та подальше лікування.

Мародера затримали у Харкові: він вліз до пошкоджених обстрілом квартир

5 лютого вдень, під час патрулювання Київського району міста патрульні помітили громадянина. Чоловік виносив якісь речі з пошкодженого ворожим обстрілом будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Поліцейські зупинили громадянина для перевірки, під час спілкування останній зізнався. Чоловік розповів, що намагався винести чуже майно з квартири багатоповерхівки пошкодженої обстрілами країни агресора.

Що ще дізналися правоохоронці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться