У Харківській області відбудуться зміни в русі громадського транспорту

Автобуси в Харківській області курсуватимуть з іншим графіком

На спеціальному автобусному маршруті "Кільцевий" у Балаклійській громаді відбулися зміни у русі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Графік руху маршруту "Кільцевий" змінився внаслідок зміни руху приміських поїздів.

Детальний розклад дивіться у інфографіці.

picture

Також у громаді повідомили, що у звʼязку з відсутністю пасажирів рейс "Балаклія-Крейдянка" відмінено. Відновлення рейсу заплановано з 15 квітня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Змінився розклад руху електричок Харків-Балаклія та Балаклія-Ізюм

З 12 лютого 2024 року оновлено розклад руху приміських поїздів на маршруті Харків-Балаклія та Балаклія-Ізюм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Актуальний графік можна подивитися  за посиланням.

Новий поїзд з Харкова вводять з 2 березня: розклад

Новий поїзд, який отримає номер 295/296, поєднає Харків та Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Поїзд відправлятиметься з Харкова по парних числах о 23:40 та прибуватиме до Дніпра о 05:05 ранку наступного дня. У зворотному напрямку, з Дніпра, поїзд відправлятиметься по непарних теж о 23:40 та прибуватиме до Харкова о 05:05 наступного дня. Де зупинятиметься новий потяг – читайте за посиланням.

Жителів Харківщини попередили про зміни в роботі громадського транспорту

У Чугуївській міській раді анонсували зміни в маршруті курсування автобуса. Пасажирів попередили, що починаючи з понеділка, 12 лютого, перевезення по маршруту Автостанція - Нові Будинки буде здійснюватися через с. Малинівка (по дорозі Р07 та далі по М03). З чим це пов’язано і як довго триватимуть зміни – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться