Весна прийшла до Харкова, проте ненадовго (ФОТО)

У Центральному парку показали яскраві фото сонячної погоди

У Харкові декілька днів тримається тепла погода, за цей час встигла з’явитися зелена трава та бруньки на деревах. У Центральному парку Харкова показали по-справжньому весняні фото з зеленими газонами та бруньками верби.

Уже за декілька днів у Харкові синоптики прогнозують сильні морози та повернення зимової погоди, проте зараз є можливість трохи насолодитися теплими днями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Погода різко зміниться: до чого готуватися жителям Харкова та області

В Україну повертається зима, після значного потепління знову варто готуватися до сильних морозів. Якою буде погода у Харкові найближчими днями, повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. Коли до Харкова повернуться сильні морози – читайте за посиланням.

Раніше на Харківщині відзначили День бабака у двадцятий раз. Бабак Тимко ІІІ не побачив тіні. На Харківщині перевіряли, коли настане весна цього року. За традицією, прогноз дав бабак на біостанції в селі Гайдари. "Тимко каже, що досить з нас вже нестабільної весни. Що весна може бути тільки українською", — розповів доглядач бабака Володимир Ронкін. Коли ж бабак спрогнозував в весну – читайте за посиланням.

Охорона парків Харкова обходиться громаді майже в 10 мільйонів гривень

СКП “Харківзеленбуд” уклало угоду з ТОВ “Всеукраїнська охоронна компанія” на охорону парків та скверів на 2024 рік вартістю 9,81 млн грн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

 Згідно з даними “Prozorro”, мова йде про охорону парків та скверів, зокрема Саржиного Яру, саду імені Шевченка, парку “Перемога”, скверу “Стрілка”. Фактично всі зелені зони міста, за винятком Центрального парку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться