Олег Синєгубов: до чого готуються у Харківській області

Олег Синєгубов розповів, як знайти найближчий пункт незламності

У Харківській області посилюють підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області розповів, що в області розгорнули майже 930 пунктів незламності. Тут є генератори, інтернет, опалення, місця для відпочинку, аптечки. За необхідності – можна зарядити гаджети, розігріти їжу та отримати необхідну інформацію.

“За час повномасштабної війни Пунктами Незламності скористалися понад 200 тисяч жителів Харківщини. Мережа об'єктів охоплює і громади, наближені до лінії фронту – передали для пунктів незламності Куп'янщини 9 терміналів Starlink”, - розповів Олег Синєгубов.

Начальник Харківської ОВА зазначив, що найближчий пункт незламності можна знайти на сайті або за допомогою мобільного застосунку “Дія”. 

“Під керівництвом Міністерства внутрішніх справ створили штаб для реагування на виклики, пов'язані з пошкодженням критичної інфраструктури. Всі служби у повній готовності”, - зауважив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині фіксується збільшення обстрілів прикордонних територій області, ворог застосовує не лише артилерію, а й керовані авіабомби – б'є по цивільним об'єктам. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що з вересня 2022 року по сьогодні з деокупованих територій Харківщини евакуювали понад 29 тисяч людей, з них 3637 – діти. Зокрема, з населених пунктів Куп’янського району — 3877 людей, в тому числі 682 дитини.




Джерело: https://t.me/synegubov/8056
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться