Харків потрапив у трійку лідерів: подробиці

Вокзал Харкова - серед лідерів із прихистку пасажирів в холодну пору

В “Укрзалізниці” підбили проміжні підсумки зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

“Поки перший період сильних морозів у цьому році закінчився. За перші 10 днів року Фортеці та пункти незламності на 94 залізничних вокзалах по всій країні відвідало близько 60 тисяч людей. Найпіковішим днем стало 9 січня: тоді вокзали країни одномоментно прийняли в Пунктах незламності 7 000 українців, які шукали місця, де можна зігрітись, випити гарячого чаю та перечекати негоду”, - повідомили в “Укрзалізниці”.

У трійку лідерів, за даними перевізника, потрапив вокзал у Харкові. “Найбільшу кількість пасажирів та мешканців міст в пікові дні прийняли вокзали Львова, Києва, Харкова, Словʼянська, Краматорська, Івано-Франківська та Одеси.  Нагадуємо, що Фортеці та пункти незламності працюють на 94 вокзалах країни (на 80 - цілодобово, в невеликих містах - за графіком роботи вокзалів). Безкоштовні локації відкриті для всіх мешканців міст разом з їх домашніми тваринами”, - наголосили в “Укрзалізниці”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області посилюють підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що в області розгорнули майже 930 пунктів незламності. Тут є генератори, інтернет, опалення, місця для відпочинку, аптечки. За необхідності – можна зарядити гаджети, розігріти їжу та отримати необхідну інформацію. 

“За час повномасштабної війни пунктами незламності скористалися понад 200 тисяч жителів Харківщини. Мережа об'єктів охоплює і громади, наближені до лінії фронту – передали для пунктів незламності Куп'янщини 9 терміналів Starlink”, - розповів Олег Синєгубов. Начальник Харківської ОВА зазначив, що найближчий пункт незламності можна знайти на сайті або за допомогою мобільного застосунку “Дія”. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться