У Харкові почали підготовку до важливого періоду

Які дефекти найчастіше виникають на тепломережах

Тепловики у Харкові готуються до весни та проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

У Салтівській філії КП “ХТМ” розповіли, як готуються до важливого періоду. Тепловики планують проводити заміну труб та запірної арматури. При цьому ремонтні роботи проводили навіть у зимовий період: “У моменти відлиги, коли морози відступають спеціалісти міняють запірну арматуру на ЦТП та в розподільчій камері. Роботи планові”. 

За словами начальника Салтівської філії КП “Харківські теплові мережі” Антона Іщенко, споживачі у такі моменти залишаються без послуги максимум до 17:00. “Натомість потім якість послуги покращується. Крім того, на щоденному контролі – оперативне усунення дефектів”, - зазначив він.

Найбільше дефектів спеціалісти усувають на внутрішньоквартальних мережах. У “ХТМ” розповіли, що діаметри там невеликі і дефекти усуваються швидко, якщо немає перепон у вигляді малих чи великих архітектурних форм. “Щодо систем у будинках, тут  роботи розподіляються на два види: за зверненнями громадян, і планові профілактичні. До останніх відноситься, наприклад чистка фільтрів на рамках”, - повідомили в компанії.

Також розповіли на компідприємстві про наслідки обстрілів - у Салтівському районі вікна на деяких котельних повибивало вже не один раз. Але працівники філії оперативно позакривали контури котелень плівкою та ОСБ.

“Попри всі негаразди, теплоенергетики Салтівської філії “Харківських теплових мереж” з оптимізмом чекають на весну, готуються до масштабних ремонтів і потроху починають прибирати території навколо об’єктів – знову ж таки завчасно  заощаджують літній час”, - йдеться в повідомленні компанії.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що стали відомі нові тарифи на опалення в Харкові.




Джерело: https://t.me/teploseti/6109
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться