Ситуація з дорогами в Харківській області складна: як розв'яжуть проблему

Які дороги ремонтуватимуть у Харківській області

Кабінет міністрів України спрямував кошти на ремонт важливих транспортних сполучень Харківщини. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олег Синєгубова. 

В цілому Кабмін виділив 17,1 млрд грн, у межах цієї суми передбачена підтримка й Харківської області.

“Ми неодноразово зверталися щодо ремонту ключових евакуаційних шляхів області, в тому числі й ділянки дороги М-03 Київ-Харків в районі населеного пункту Валки. Для нас це питання дуже важливе! Дякую Прем‘єр-міністру України Денису Шмигалю та Кабінету Міністрів в цілому за увагу до фронтової Харківщини”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області, попри погодні умови, проводять аварійний ремонт важливої дорожньої артерії. Йдеться про ліквідацію ямковості на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський. 

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області пояснили, що нинішня зима, яка супроводжувалась істотними перепадами температури та її постійними переходами через 0°, остаточно зруйнувала одну з найважливіших дорожніх артерій області – трасу М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Нагадаємо, що під час засідання Ради оборони обговорювалося питання ремонту важливих транспортних артерій – доріг державного значення в області. 

"Радою оборони вирішили звернутися до Прем’єр-міністра України із проханням провести ремонтні роботи та забезпечити проїзд на цих транспортних артеріях, які важливі для безпеки всієї країни!" – наголосив очільник області.




Джерело: https://t.me/synegubov/8536
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться