Російські війська обстріляли важливі мережі на Харківщині

У яких громадах були пошкоджені газові мережі

Протягом минулого тижня сталося щонайменше 10 прильотів по газовій інфраструктурі у чотирьох громадах Харківської області. Фахівці Харківської філії "Газмережі" локалізували наслідки ворожих атак, повідомляють “Коментарі”. 

У Дергачівській, Куп’янській та Липецькій громадах під ворожими обстрілами опинились газопроводи середнього та низького тиску, газорегуляторний пункт. У всіх випадках усунення наслідків прильотів по газорозподільній системі спеціалісти провели без припинення газопостачання споживачам.

У Золочівській та Куп'янській громадах пошкоджень зазнали газопроводи багатоквартирних та приватних житлових будинків. У двох громадах газовики локалізували сім аварійних ситуацій на будинкових мережах, що виникли через удари ворогом по домівках мешканців області.

Також спеціалісти провели ремонтні роботи на газогонах, що дало змогу відновити газопостачання до понад 360 осель.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що внаслідок обстрілів виникають проблеми з електропостачанням. У АТ “Харківобленерго” зазначили, що фахівці Дергачівського району електричних мереж заживили 1500 споживачів у сел. Козача Лопань, які були знеструмлені внаслідок обстрілів. 

За словами начальника Дергачівського РЕМ Володимира Климчука, на жаль, населений пункт майже щодня перебуває під ворожими обстрілами, в результаті яких фіксують пошкодження будівель, а також електромережі. Детальніше про ситуацію зі світлом в Харківській області читайте за посиланням

Читайте також: що відбувається поблизу Куп'янська на Харківщині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться