У Харкові завтра закриють проїзд: подробиці

Як можна об'їхати ділянку дороги, закриту для проїзду

У Харкові завтра виконуватимуть роботи, у зв'язку з якими тимчасово заборонять рух транспорту. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Рух транспорту на вул. Рудика, на ділянці від Харківського шосе до вул. Михайла Гуревича, буде заборонений з 8:30 до 15:00 28 лютого”, - йдеться у повідомленні міської ради.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що обмеження пов’язане з необхідністю проведення робіт з кронування дерев. 

“Об’їхати закриту ділянку можна буде вулицями Академіка Проскури, Вадима Манька, Лісопарківською, Харківським шосе”, - уточнили у міській раді.

Нагадаємо, що раніше фахівці КП “Благоустрій” м. Харкова" усували аварійність зелених насаджень у приватному секторі. Зокрема, з початку року вони видалили одне аварійне дерево, провели санітарні та омолоджувальні обрізки в Салтівському та Київському районах.

За минулий рік бригади знесли понад 200 і обрізали понад 90 дерев, а також подрібнили 1,2 тис. куб. м гілок.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові сталася аварія на газопроводі, через що буде майже на місяць обмежено рух транспорту.

У Харківській міській раді зазначили, що рух транспорту на вул. Камській, біля будинку №2, обмежений до 23 березня. У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що це пов’язано з необхідністю проведення аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі середнього тиску. 

У Харківській міській раді повідомили, що рух транспорту організований вільною від виконання робіт смугою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться