У Харкові через аварію майже на місяць обмежили рух транспорту

Де у Харкові стався витік газу

У Харкові сталася аварія на газопроводі, через що буде майже місяць обмежено рух транспорту. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух транспорту на вул. Камській, біля будинку №2, обмежений до 23 березня.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що це пов’язано з необхідністю проведення аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі середнього тиску. 

Рух транспорту організований вільною від виконання робіт смугою.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Кабінет міністрів України спрямував кошти на ремонт важливих транспортних сполучень Харківщини

В цілому Кабмін виділив 17,1 млрд грн, у межах цієї суми передбачена підтримка й Харківської області. “Ми неодноразово зверталися щодо ремонту ключових евакуаційних шляхів області, в тому числі й ділянки дороги М-03 Київ-Харків в районі населеного пункту Валки. Для нас це питання дуже важливе! Дякую Прем‘єр-міністру України Денису Шмигалю та Кабінету Міністрів в цілому за увагу до фронтової Харківщини”, - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Також читайте, що у Харківській області, попри погодні умови, проводять аварійний ремонт важливої дорожньої артерії. Йдеться про ліквідацію ямковості на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський. 

Нинішня зима, яка супроводжувалась істотними перепадами температури та її постійними переходами через 0°, остаточно зруйнувала одну з найважливіших дорожніх артерій області – трасу М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Детальніше про ситуацію з дорогами у Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться