Власники пошкоджених квартир у Харкові отримали техніку (ФОТО)

Хто та яку допомогу отримує у Харкові

Жителі Харкова, квартири яких було пошкоджено внаслідок повномасштабного вторгнення Росії на територію України, отримали допомогу у вигляді побутової техніки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Газові плити отримали мешканці Немишлянського району, чиї квартири були пошкоджені внаслідок обстрілів. У міській раді повідомили, що кухонні плити постраждалим харків’янам днями передали голова райадміністрації Тетяна Мироненко та керівник громадської організації “Я врятований” Дмитро Ложенко. Саме за підтримки цієї організації було надано допомогу мешканцям Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові працівникам комунального підприємства передали взуття. Гуманітарну допомогу у вигляді гумових чобіт отримали працівники КП “Харківблагоустрій”. Допомогу надала БО “Благодійний фонд “Долоньки миру”.  Загалом організація передала понад 1,8 тис. пар взуття різного розміру.

Директор КП “Харківблагоустрій” Валерій Білокудря наголосив, що працівники підприємства працюють у будь-яку погоду, щоб забезпечити належний санітарний стан прибудинкових територій, оперативно усувають наслідки ворожих обстрілів Харкова. “І завдяки такій допомозі вони будуть забезпечені якісним та зручним взуттям, особливо зараз, у весняний період, коли погода мінлива та дощова", - зазначив директор підприємства.

Також раніше Харків отримав гуманітарну допомогу від міжнародних благодійників. Від французької організації місто отримало понад 70 електричних радіаторів для обігріву міських територіальних центрів соціального захисту населення та п’яти поліклінік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться