У Харкові через погоду вводять зміни

Як у Харкові регулюватимуть централізоване теплопостачання

У Харкові комунальники регулюватимуть опалення з урахуванням погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“На всіх джерелах теплопостачання КП “Харківські теплові мережі” вводиться режим дискретного регулювання опалення з прив’язкою до температури зовнішнього повітря та погодних умов”, - йдеться у повідомленні міської ради.

У компідприємстві пояснили, що у зв’язку з введенням відповідного режиму відтепер буде можливе короткочасне припинення подачі тепла в будинки. Такий захід пов’язаний з потеплінням і допоможе запобігти перегріву.

“Зниження температури теплоносія відбуватиметься у проміжок з 8:00 до 18:00 в різних районах міста залежно від температури зовнішнього повітря та потужності того чи іншого джерела теплопостачання. Тривалість - від 3 до 5 годин”, - уточнили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, якою буде погода у Харкові. Синоптики прогнозують хмарну погоду з опадами на першу половину тижня, і заморозки вночі на другу половину. Вітер помірний, температура вдень – плюсова. Детальніше про зміни погоди протягом тижня читайте за посиланням

Читайте також: Харківські комунальники отримали важливу допомогу

У Харкові працівникам комунального підприємства передали взуття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Гуманітарну допомогу у вигляді гумових чобіт отримали працівники КП “Харківблагоустрій”. Допомогу надала БО “Благодійний фонд “Долоньки миру”.  Загалом організація передала понад 1,8 тис. пар взуття різного розміру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться