Стало відомо, де в Харкові відключать воду

В яких районах завтра не буде холодної води

У Харкові завтра обмежать водопостачання у двох районах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У п’ятницю, 22 березня, з 9:00 до 23:00 буде тимчасово припинене водопостачання частини абонентів Новобаварського та Основ’янського районів.

У КП “Харківводоканал” пояснили, що  це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на водоводі діаметром 800 мм на вул. Селянській.

На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП “Харківводоканал”. Зі списком адрес можна ознайомитися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові часті аварійні ситуації на мережах водопостачання та водовідведення. За тиждень комунальники відпрацювали тисячу заявок на усунення нештатних ситуацій на комунікаціях. 90 відсотків термінових ремонтів складають засмічення у каналізаційних трубопроводах. Такі ситуації створюють самі мешканці.

Також у Харкові продовжують проводити заміну окремих ділянок мереж.На підприємстві повідомили, що на сьогодні вже оновили технічно зношені мережі у 14 будинках і капітальні ремонти продовжуються за 7 адресами. Дізнатися за якими адресами провели ремонтні роботи можна за посиланням

Читайте також: У Харкові через погоду вводять зміни

У місті регулюватимуть опалення з урахуванням погодних умов. У Харківській міській раді пояснили, що на всіх джерелах теплопостачання КП “Харківські теплові мережі” вводиться режим дискретного регулювання опалення з прив’язкою до температури зовнішнього повітря та погодних умов. 

У зв’язку з новаціями буде можливе короткочасне припинення подачі тепла в будинки. Такий захід пов’язаний з потеплінням і допоможе запобігти перегріву.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться