У Харкові закрили кладовище: причини

Що сталося на одному з кладовищ міста

У Харківській міській раді повідомили про закриття для відвідування одного з міських кладовищ, інформує портал "Коментарі".

Містян попередили, що зачинене міське кладовище №14. Причини такого рішення - падіння збитого ворожого дрона. 

“На території міського кладовища №14 напередодні вночі впав збитий “шахед”, - уточнили у Харківській міській раді.

В КП “Ритуал” пояснили, що на місці падіння працюють відповідні служби, триває розмінування.

Також комунальники закликали харків’ян утриматися від відвідування кладовищ напередодні весняних свят у зв’язку з регулярними ворожими обстрілами міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі війська вдарили по Харкову крилатою ракетою Х-35У м. Харків. Внаслідок ворожого удару було пошкоджено будівлю комунального закладу та багатоквартирний будинок. Постраждав 64-річний охоронець, без госпіталізації.

У місті триває ліквідація наслідків масованої ракетної атаки. Під обстріл окупаційних військ потрапили об'єкти критичної інфраструктури. В “Укренерго” розповіли, що руйнувань було б значно більше, якби своєчасно не було вжито певних заходів із захисту. Детальніше про ситуацію з електропостачанням в Харкові та області та про строки відновлення послуг у місті можна дізнатися за посиланням

У Харківській міській раді повідомляли, що на кладовищах Харкова комунальники проводили весняну кампанію - прибирали та косили траву. У березні працівники комунального підприємства прибрали 17 га територій цвинтарів, вивезли 72 куб. м сміття та видалили 14 сухостійних дерев. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться