Ситуація у Харкові складна: що варто зробити містянам

Харків'ян просять не користуватися електричними водонагрівачами

Ситуація з електропостачанням у Харкові залишається складною - енергетики працюють над відновленням електроживленням. У КП “Харківські теплові мережі” звернулися до містян з проханням мінімізувати користування електричними бойлерами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Комунальники пояснили, що такі дії допоможуть зменшити навантаження на енергосистему, яка була зруйнована ворогом минулого тижня. 

“Ми зробили все можливе, щоб максимально швидко відновити постачання гарячої води. У більшості будинків вона є. Просто перевірте крани та користуйтеся централізованою послугою”, - зазначили на підприємстві. 

Містянам повідомили, що станом на зараз постачання гарячої води відновлене майже в усьому місті. Найближчим часом фахівці підключать до послуги трохи менше ніж 200 будинків, що залишились.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові зросла кількість викликів аварійних бригад. Причиною стало відключення електропостачання у місті внаслідок якого харків'яни залишаються заблокованими в ліфтах. Що робити, якщо ви опинилися в ліфті під час відключення світла, читайте за посиланням.

В АТ “Харківобленерго” пояснили, чому в місті не витримуються графіки відключень та просять містян не перевантажувати кол-центри диспетчерських служб. 

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький спрогнозував строки відновлення електропостачання в Харкові. Також, за його словами, можливе пом'якшення графіків відключень вихідними у зв'язку зі зміною погодних умов. 




Джерело: https://t.me/teploseti/6282
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться