У роботі харківського метро анонсували зміни

Що зміниться в роботі метро

У Харкові після масованого ракетного обстрілу 22 березня поступово відновлюється робота громадського електротранспорту. З понеділка відновили перевезення пасажирів харківським метрополітеном. Інтервали між прибуттям поїздів становили 20 хвилин, потім у пікові години інтервали були зменшені до 12-14 хвилин. Відсьогодні вводять чергові зміни в роботі метро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“У харківському метрополітені сьогодні, 28 березня, були зменшені інтервали прибуття потягів. Як повідомили на підприємстві, з 5:30 на всіх лініях підземки вони складають 10 хвилин З 19:00 інтервали руху потягів будуть збільшені до 20 хвилин”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові провели технічне оновлення деякого комунального транспорту. 27 березня у Харкові було відновлено трансляцію відомостей щодо розміщення та пересування міського громадського транспорту в онлайн-режимі.

Виконуючий обов'язки директора Департаменту будівництва та шляхового господарства Олександр Мирошниченко повідомив, що зміни стосуються руху муніципальних автобусів. Вони з самого ранку курсують за звичними маршрутами в тестовому режимі після технічних оновлень. 

А напередодні окупанти обстріляли Харків. Повідомляли про 19 постраждалих, одна людина загинула. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що мешканцям пошкоджених від влучання будинків буде надана гуманітарна допомога та запропоновано тимчасове житло.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться