Російські війська частіше використовують КАБи (ФОТО)

Які населені пункти опинилися під ворожими ударами

Інтенсивність обстрілів КАБами Харківщини збільшилась. Ворог все частіше застосовує ці боєприпаси для атак. Минулої доби, за даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти скинули КАБи на деякі населені пункти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської ОВА. 

Загалом минулої доби під ударами російських окупантів опинилися щонайменше 15 населених пунктів Харківської області.

О 23:17 внаслідок обстрілу КАБ села Кучерівка Куп'янського району було пошкоджено два приватні будинки.

3 квітня об 03:25 російські окупанти обстріляли селище міського типу Борова Ізюмського району. Внаслідок удару керованою авіабомбою було пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. 

3 квітня о 03:29 внаслідок обстрілу КАБ міста Куп'янськ було пошкоджено гаражі в гаражному кооперативі та приватний будинок. Повторний обстріл окупанти вчинили о 3:32.

Також 2 квітня об 08:00 російські окупанти обстріляли село Липці Харківського району. Окупанти зруйнували склад-магазин та пошкодили приміщення установи. Також було пошкоджено приватний житловий будинок та магазин навпроти.

О 13:33 зафіксоване влучання по території села Глушківка Куп'янського району. Через годину відбувся повторний обстріл.

О 14:30 російські окупанти артилерією обстріляли с. Івашки Богодухівського району. У результаті 12 ударів знищено п‘ять житлових будинків. Відсутнє енергопостачання. 

Зазначені атаки обійшлися без жертв та постраждалих. 

О 17:00 внаслідок ворожого артобстрілу села Новоосинове Куп‘янського району було пошкоджено приватний будинок. На місці удару загинув 58-річний чоловік, а в лікарні, внаслідок отриманих поранень, загинув його 11-річний син.

“За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив одну безуспішну атаку в районі населеного пункту Синьківка”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КАБи долітають до Харкова - минулого тижня нові види боєприпасів ворог використав двічі.

Нагадаємо, що у Харкові та області змінили підхід до мобілізації - мобілізаційні заходи планують посилити




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться