У Харкові відбулися зміни в роботі громадського транспорту: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Який транспорт працює в Харкові

Спеціалісти відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А. Трамваї №3 курсують за скороченою схемою - від розворотного кола “Вокзал” до розворотного кола “Новожанове”. Тролейбуси №11 і 27 поки не курсують”, - повідомили у міській раді.

У КП “Харківський метрополітен” повідомили, що через нестачу напруги у мережі було тимчасово зупинено рух поїздів лініями метрополітену. “Наразі рух лініями метрополітену відновлено, але інтервали руху складають 20 хвилин на вимогу оператора системи розподілу електроенергії”, - уточнили на компідприємстві.

Нагадаємо, що у Харкові на деяких ділянках доріг тимчасово заборонили рух транспорту. Обмеження діятимуть до 19 квітня на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла. 

Також рух транспорту на в’їзді Диспетчерському, в районі будинку №3, заборонений до 24 квітня. Про причини заборони руху транспорту читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після масованого обстрілу Харкова виникли проблеми з електропостачанням. 22 березня ворог вчинив масований удар по енергооб'єктах Харкова та області. Декілька днів місто було фактично знеструмлене. 

25 березня було заживлено майже 80% міста Харкова.

“Завдяки зусиллям енергетиків у місті вдалося запустити метрополітен. Курсування наземного електротранспорту поки неможливе, але фахівці працюють і над цим”, - розповів очільник міста Ігор Терехов. 

Також міський голова зазначив, що, попри брак електроенергії, місто продовжує працювати в плановому режимі. Він подякував всім працівникам комунальних служб, які виконують свою роботу, а також підприємцям, котрі в блекаут "відпрацювали на повну".

Ситуацію з електропостачанням у Харкові вдалося стабілізувати, однак у місті та області продовжують застосовувати погодинні графіки відключення світла




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться