Стало відомо, як працює громадський транспорт у Харкові

Якими маршрутами курсують тролейбуси в Харкові 19 квітня

У Харківській міській раді розповіли, як організована робота громадського транспорту в  місті 19 квітня, повідомляє портал "Коментарі".

В Департаменті будівництва та шляхового господарства зазначили, що у Харкові відновили роботу два тролейбусні маршрути. Тролейбуси №2 та 12 з 19 квітня курсують за своїми основними маршрутами.

Так, роботу тролейбусів у Харкові організовано наступним чином: 

№2: розворотне коло “Пр. Жуковського” – вул. Академіка Проскури – Харківське шосе – вул. Сумська – пр. Незалежності – пр. Науки – вул. Ахсарова – пр. Людвіга Свободи – пр. Перемоги – розворотне коло “Пр. Перемоги”;

№12: розворотне коло “Вул. Клочківська” – вул. 23 Серпня – вул. Космонавтів – вул. Дерев’янка – Харківське шосе – вул. Вадима Манька – вул. Лісопарківська – розворотне коло “Вул. Рудика”.

Нагадаємо, що в Харкові продовжують усувати наслідки ворожих ракетних ударів по енергетичних об'єктах Харкова 22 березня. Тоді відбулася наймасовіша атака на енергооб'єкти. Внаслідок російських обстрілів у Харкові склалася складна ситуація з електропостачанням. У місті до цього часу продовжують відновлення роботи електротранспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Харкові та області збільшили тривалість припинення електропостачання. Споживачів попередили, що обмеження електропостачання триватиме орієнтовно п'ять годин. “Також повідомляємо, що у зв'язку з цим графіки погодинних відключень у м. Харкові та Харківській області сьогодні будуть подовжені до п'яти годин”, - наголосили в АТ “Харківобленерго”. Про причини введення змін, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться