Мешканцям Харківщини заборонили відвідувати деякі ліси та пляжі

Уже третя громада Харківської області нагадала про заборону відпочинку на воді та в лісах

Жителям Старосалтівської громади нагадали про важливе питання безпеки відпочинку у природних зонах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської територіальної громади. 

У селищній раді нагадали, що після воєнних дій у природних зонах громади залишаються можливі залишки вибухонебезпечних предметів, таких як міни та інші вибухові пристрої, які загрожують життю та здоров'ю людей.

“Згідно з рекомендаціями безпеки, ми закликаємо вас утриматися від відвідування лісових масивів та прибережних зон у Старосалтівській громаді. Нам важливо забезпечити вашу безпеку та благополуччя, тому нагадуємо про необхідність дотримуватися правил безпеки та уникати небезпечних місць. Якщо ви помітили будь-які підозрілі предмети чи місця, будь ласка, не наближайтеся до них та негайно повідомте місцеві правоохоронні органи”, - попередили мешканців громади.

Нагадаємо, що раніше про заборону відпочивати на водних об'єктах нагадали у деяких громадах Харківської області. 

“Зміївська міська рада інформує, що відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Зміївської територіальної громади протягом купального сезону 2024 року заборонено відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах”, - наголосили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Печенізькій громаді нагадали про відсутність місць масового відпочинку людей на водних об’єктах. У квітні там трапився випадок підриву на вибухонебезпечному предметі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться