Масштабні відключення світла анонсували на Харківщині

У яких громадах завтра обмежать електропостачання

У деяких громадах Харківської області завтра, 30 квітня, обмежуватимуть електропостачання, повідомляє портал "Коментарі".

Про знеструмлення значної кількості адрес попередили у Пісочинській селищній раді. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням.

У Люботинській міській раді повідомили про відключення електропостачання 30 квітня з 09:00 до 17:00. Дізнатися, які адреси будуть знеструмлені, можна за посиланням.

У Близнюківській громаді попередили, що завтра, 30 квітня, у другій половині дня заплановане відключення електропостачання у селі Садове: вулиці Шкільна та Набережна.

Нагадаємо, що у Харківській області розпочали підготовку до наступного опалювального сезону. Одне з ключових стратегічних завдань — децентралізація всіх складових системи житлово-комунального господарства регіону.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов наголосив, що наразі в області триває робота над експериментальним проєктом щодо енергонезалежності обʼєктів соціальної інфраструктури. Детальніше про новації, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові зберігається складна ситуація з електропостачанням. У місті та прилеглих районах області запроваджують графіки погодинних обмежень електропостачання. Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області діятимуть у період з 28 по 30 квітня. У Харківській ОВА наголосили, що фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. Ознайомитися детальніше з тривалістю обмеження електропостачання, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться