У Мінреінтеграції повідомили, коли ВПО отримають виплати за червень

Розʼяснення щодо виплат ВПО дали у Мінреінтеграції

Останніми днями на гарячу лінію Мінреінтеграції почастішали звернення внутрішньо переміщених осіб щодо затримки виплат у першому виплатному періоді червня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства.

Згідно з інформацією від Мінсоцполітики, всі належні виплати буде здійснено до кінця поточного місяця.

Слід також зазначити, що за нарахування і здійснення виплат ВПО відповідає Мінсоцполітики.

Тому питання з приводу нарахування й отримання грошової допомоги для ВПО варто адресувати до Мінсоцполітики на урядову гарячу лінію за номером 15-45 або на електронну адресу Мінсоцу: [email protected].

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині розглядають можливість примусової евакуації: де ускладнилася ситуація

На Борівському напрямку спостерігається збільшення кількості обстрілів окупантів. Ворог знищує цивільну інфраструктуру, завдає ударів по логістичних обʼєктах, намагаються знайти слабкі місця в нашій обороні. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". З деяких населених пунктів буде ухвалено рішення про примусову евакуацію.

Читайте також: У харківській поліції опинилися 36 людей: що сталося

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 36 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3 тисячі транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться