У Харкові відбудеться ЛГБТК+ марш

Прайд у Харкові відбудеться вже вшосте

З 7 вересня по 15 вересня 2024 року у міському просторі Харкова вшосте відбудеться ХарківПрайд — це ЛГБТК+ подія, на якій представники відстоюють свої права, а також збиратимуть кошти на ЗСУ. Про це повідомили організатори ХарківПрайду у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Гасло цьогорічного ХарківПрайду "Разом до рівності та перемоги", яке вже лунало на КиївПрайді 2024 та закордонних прайдах.

Організаторки та організатори ХарківПрайд 2024 запрошують містянок і містян на такі події:

– 7 та 8 вересня – Благодійний ПрайдФест;

– 13 вересня – Урочисте офіційне відкриття ПрайдХабу;

– 14 вересня – Вшанування памʼяті загиблих ЛГБТК+ військових;

– 15 вересня – Марш ХарківПрайд.

Одночасно з подіями ХарківПрайд триватиме збір, усі кошти від якого будуть передані до благодійного фонду на комплектуючі для дронів для БпАК "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової та Mavic 3T для ССО на кордоні Сумщини.

Деталі щодо програми прайду організатори опублікують згодом.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків’янки дебютуватимуть на Олімпійських іграх у Парижі

Цьогоріч на Олімпійських іграх у Парижі дебютує брейкінг. Участь в змаганнях візьмуть 32 спортсмени з усього світу. Україну представлять одразу три учасники, серед них двоє харків’янок: бігьорл Анна Пономаренко, відома під псевдонімом Stefani та бігьорл Kate – Катерина Павленко, а також кропивничанин Олег Кузнєцов – бібой Kuzya. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА. Судді оцінюватимуть спортсменів попарно, як суперників. Музикою на батлі керуватиме диджей, а атлетам потрібно буде відчути ритм і швидко до нього адаптуватися.     



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться