У Харкові сталася складна аварія (ФОТО)

Після обстрілу трубопровід знаходиться на постійному контролі комунальників

Бригади комплексу “Харківводопостачання” усунули сім пошкоджень на трубопроводах та відремонтували 13 оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Днями у місті виникла одна з найскладніших аварій на трубопроводі, що знаходиться на пр. Героїв Харкова та забезпечує водопостачання селища Затишшя та підстанції швидкої медичної допомоги Індустріального району.

“Торік цей водовід потрапив під обстріл, тому після капітального ремонту з заміною зруйнованої ділянки перебуває під нашим постійним контролем. Цього разу роботи провели оперативно, без відключення подачі води. Паралельно капітально відремонтували транзитний трубопровід з заміною засувки на вулиці Северина Потоцького”, - розповів начальник районної служби Володимир Сундук.

На компідприємстві нагадали, що повідомити про витік води можна за тел. 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про заплановані ремонтні роботи на 2024 рік.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" Валерій Харлан зазначив, що на поточний рік запланована заміна щонайменше 40 км мереж у 540 будинках. 

“Зазначу, що до цієї цифри не входять поточні ремонти з реконструкцією невеликих обсягів робіт”, - уточнив спеціаліст.

За його словами, у плани закладають значні заміни на каналізаційних системах, особливо чавунних, вони найчастіше ушкоджуються після обстрілів. 

Детальніше про обсяги ремонтних робіт, проведені в 2023 році, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться