Кількість скарг у Харкові не зменшується: які проблеми виникають (ФОТО)

Комунальники у Харкова продовжують усувати аварійні ситуації

У Харкові повсякчас виникають проблеми з мережами, аварійні бригади намагаються оперативно реагувати на звернення містян. Комунальні підприємства розповіли про результати роботи за минулий тиждень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, працівники КП “Харківські теплові мережі” минулого тижня оперативно усунули 120 дефектів на внутрішньоквартальних мережах і внутрішньобудинкових системах опалення. 

Також фахівці “ХТМ” опрацювали понад 3 тис. заявок харків’ян, з них близько 540 - у вихідні. 

Обстеження теплових мереж щодо можливих витоків проводиться щодня.

А працівники КСП “Харківміськліфт” за минулий тиждень відновили роботу 16 підйомників та систем диспетчеризації одного ліфта.  

Зокрема, роботи проводилися в будинках на вулицях Зубарєва, Гвардійців-Широнінців, Леся Сердюка, проспектах Петра Григоренка, Героїв Харкова, Тракторобудівників, Байрона та ін.

Також з 22 по 28 січня фахівці КСП опрацювали понад 1,2 тис. звернень щодо роботи ліфтів та стану внутрішньобудинкових електромереж. Зокрема, впродовж вихідних аварійні бригади усунули тимчасові зупинки 185 підйомників.

Зараз у житлових будинках міста працює понад 6,6 тис. ліфтів, 28 - зупинені на ремонт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про заплановані ремонтні роботи на 2024 рік. Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" Валерій Харлан зазначив, що на поточний рік запланована заміна щонайменше 40 км мереж у 540 будинках.

Детальніше про проведення ремонтних робіт у Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться