У Харківській області видаватимуть допомогу від Червоного Хреста

Допомогу видаватимуть у понеділок та вівторок

У Старосалтівській селищній раді повідомили про видачу непродовольчої допомоги, пишуть "Коментарі. Харків".

"Шановні мешканці смт Старий Салтів, 15.01.2024 та 16.01.2024 з 9:00 до 12:00 на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги 34 від Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги для мешканців, які отримали акти пошкодженого майна 2 категорії”, - повідомили у селищній раді.

Для отримання допомоги жителям необхідно мати при собі оригінали документів:

  • акт 2 категорії,

  • паспорт,

  • ідентифікаційний номер (на дітей - свідоцтво про народження).

“Допомога видається за актом пошкодженого майна другої категорії на кожного члена родини, що зареєстровані за цією адресою”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала подарунок від ЮНІСЕФ. 

У Балаклійській міській раді повідомили, що в рамках співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) Балаклійська громада отримала 1586 рюкзаків з канцтоварами для учнів 1-8 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців старших груп закладів дошкільної освіти.

“Цей подарунок є надзвичайно важливим для дітей громади, які постраждали від війни. Рюкзаки з канцтоварами допоможуть їм розпочати новий рік з новим настроєм та бажанням вчитися”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Рюкзаки містять усі необхідні для навчання матеріали: зошити, олівці, ручки, пензлики, фарби та інші предмети. Вони розраховані на дітей різного віку, щоб кожен школяр міг знайти для себе необхідний набір.

Як діти можуть отримати подарунки, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться