Гуманітарна допомога: де на Харківщині видаватимуть продуктові набори і не тільки

Допомогу видають при наявності оригіналів документів

У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді повідомили, що завтра, 1 лютого, з 09:00 до 12:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду ADRA.

Отримати продуктові набори можуть наступні категорії населення м. Балаклія:

  • багатодітні родини;

  • діти-сироти;

  • діти, позбавлені батьківського піклування;

  • малозабезпечені, які мають відповідну довідку.

Запрошують отримати допомогу тих, хто не отримував допомогу 31 січня.

“З собою мати відповідні документи, оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду”, - попередили у міській раді.

Також в Балаклії внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в місті, запрошуються завтра, 1 лютого, з 09:00 до 13:00 до приміщення Балаклійського ліцею №1 (вул. Соборна, 98) для отримання гуманітарної допомоги у вигляді ковдр та засобів особистої гігієни.

“При собі мати паспорт та довідки ВПО”, - уточнили у міській раді.

У Дергачівській міській раді повідомили, що пенсіонери (віком до 75 років), які прописані та фактично проживають у Дергачах, 1 лютого з 09:00 до 15:00 можуть отримати продуктові набори у Дергачівському гуманітарному центрі. 

З собою потрібно мати документ про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії), ідентифікаційний код, а також оригінал пенсійного посвідчення.

“Інформація стосується тільки тих осіб, які належать до вищезазначеної категорії, мають прописку і проживають у Дергачах, та ще не отримували гуманітарну допомогу у другій половині січня”, - уточнили у міській раді.

У Борівській селищній раді повідомили, що завтра, 1 лютого 2024 року, біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком:

  • 08:30 - вул. Східна; вул. Підлісна; вул. Поштова.

  • 09:00 - вул. Польова; вул. Гагаріна; вул. Слобідська.

  • 09:45 - вул. Є. Шутька; вул. Колесніка; вул. Комарова; вул. Пушкіна.

  • 10:30 - вул. Українська; вул. Садова; вул. Північна.

  • 11:30 - вул. Першотравнева.

  • 12:30 - вул. Шкільна.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - йдеться у повідомленні.

У Старосалтівській селищній раді повідомили про продовження видачі допомоги мешканцям селища Старий Салтів.

“01.02.2024 р. по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) з 09:00 до 12:00 планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО “Мережа 100 відсотків життя" м. Харків”, - йдеться у повідомленні.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців смт Старий Салтів, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської ОТГ та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської громади.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • довідка ВПО;

  • свідоцтво про народження (для дітей).

“У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення оригіналу документа”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де на Харківщині видаватимуть допомогу пенсіонерам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться