У Харкові можливі перебої з водою: що сталося

Харків'янам радять зробити запас води

Комунальне підприємство “Харківводоканал” нагадало мешканцям міста про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства. 

Як повідомили на підприємстві, раптові ракетні удари завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. У зв'язку з цим можливі тимчасові перебої із водопостачанням в повному обсязі.

“Своєю чергою, в екстрених випадках “Харківводоканал” докладає всіх зусиль та залучає наявні ресурси для того, щоб містяни були з водою. Водночас і харків'яни повинні завжди піклуватися про те, щоб у разі непередбачених обставин у них обов'язково був необхідний запас води”, - зазначили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в КП “Харківводоканал” розповіли про заплановані ремонтні роботи на 2024 рік.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" Валерій Харлан зазначив, що на поточний рік запланована заміна щонайменше 40 км мереж у 540 будинках. “Зазначу, що до цієї цифри не входять поточні ремонти з реконструкцією невеликих обсягів робіт”, - уточнив спеціаліст.

За його словами, у плани закладають значні заміни на каналізаційних системах, особливо чавунних, вони найчастіше ушкоджуються після обстрілів. Спеціаліст запевнив, що Графіки капітальних відновлень підкріплені якісними матеріалами та обладнанням, також бригади забезпечені всім необхідним для аварійних ремонтів мереж.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться